Csollány

Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben ápolják az olimpiai bajnok tornászt a legjobb orvosok dolgoznak a felépüléséért. Aggasztóan keveset tudni Csollány Szilveszter állapotáról akit jelenleg is lélegeztetőgéppel tartanak életben az egyik budapesti kórházban.


Vorosodo Vegzetfa Clerodendrum Bungei Flora Flowers Rare Flowers Edible Plants

Ezt törte most meg egy kutatóorvos aki megdöbbentő információval állt a nyilvánosság elé.

. Megrohamozták az oltópontokat hétvégén. A sportvilág egy emberként aggódik Csollány Szilveszterért ugyanis gyanúsan nagy a csend az olimpikon körül. December elején került lélegeztetőgépre Csollány Szilveszter aki a 2000-es sydney-i olimpián nyert aranyérmet.

Létezik jobb immunizáló mint a vakcina. A napokban a szintén lélegeztetőgépre került de csodával határos módon felépült fideszes képviselő Bányai Gábor üzent a sportember családjának hogy ne adják fel a reményt. A régi oltóanyagok már nem olyan hatékonyak az új variánsok esetében.

Ezt azonban most. A Blikk az elsők között számolt be arról hogy Csollány Szilvesztert december 3-án a koronavírus szövődményeként tüdőgyulladással szállították a soproni kórházba illetve hogy az 51 éves tornász állapota olyan súlyossá vált hogy lélegeztetőgépre kellett kötni. A korábbi kiváló tornászról az a hír járta eddig hogy azért fordult válságosra az állapota miután elkapta a koronavírust mert nincs beoltva.

Az olimpikon koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre és mind ez idáig azt lehetett hallani róla hogy nem volt beoltva. Az egész ország Csollány Szilveszter felépüléséért drukkol aki november óta küzd a koronavírussal és több mint ötven napja intenzív osztályon kezelik de még van esély a. Még több friss hír.

Újra megszólalt a Csollány Szilveszter oltottságáról beszélő orvos. 12 bók amit egyetlen nő sem akar hallani. Csollány Szilveszter ötven napja van kómában Zacher Gábor szerint van remény Csollány Szilvesztert ötven napja kezelik az intenzíven.

Sokan támadták Csollányt azért mert közösségi oldalán vírustagadó és oltásellenes tartalmú posztokat osztott meg. A sportoló felépüléséért azóta is szinte az egész ország imádkozik s egykori edzője mellett. Maga az a hír is alapvetően meglepett hogy a szervezete az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak mert újabban félmaratonokat teljesített.

Pedig a tornászok nem éppen arról híresek hogy rajonganak a hosszútávfutásért mondta Vereckei. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra hogy. December elején derült ki hogy Csollány Szilveszter válságos állapotban lélegeztetőgépre kötve fekszik kórházban tüdejét megtámadta a koronavírus.

Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász állapotáról egyelőre nem tudni semmi újat de rengetegen imádkoznak a felépüléséért. A bulvárlap elérte Csollány egykori edzőjét Vereckei Istvánt aki azt mondta nem tud részleteket a sportember állapotáról. A Magyar Nemzet azt írja november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert aki egy hét türelmet kér mert gyengélkedikMúlt hétfőn csak SMS-ben reagált a megkeresésükre azt üzente hogy továbbra sem tud nyilatkozni mert kórházba került.

Az olimpiai világ- és Európa-bajnok tornász szervezete nem adja fel a harcot és abban is bízhatunk hogy ilyen hosszú küzdelem után többeknek sikerült a felépülés.


9 Het Csollany Szilveszter Receptjei Men Casual Mens Tops Button Down Shirt


Gymnastics Pictures Gymnastics Photos Gymnastics Photography


Sydney 2000 Csollany Szilveszter Artistic Gymnastics Rings Artistic Gymnastics Gymnastics Gymnastics Rings


Csollany Szilveszter Google Kereses Olympic Champion Sports Olympics


Szilveszter Csollany Gymnastics Hungary Gymnastics Figure Skating Tank Man


Snape By Freestarisis Deviantart Com On Deviantart Snape Harry Potter Harry Potter Severus Snape Severus Snape Fanart


Tinninniburi On Twitter Severus Snape Snape Fan Art Harry Potter Severus Snape


Csollany Szilveszter 2000 Sydney Athlete Scientist Class Ring


Tumblr Is A Place To Express Yourself Discover Yourself And Bond Over The S Harry Potter Coloring Pages Harry Potter Illustrations Harry Potter Severus Snape

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel